Alba Graeca Pharm puter za telo -(s)mazalica iz apoteke + DARIVANJE #3

Obožavam kada sasvim slučajno naiđem na neki proizvod, kupim ga bez velike potrebe i ikakvih očekivanja, a onda se oduševim. Jedan od takvih proizvoda je i puter za telo o kome ću vam danas pričati – divna, mirišljava mazalica koja savršeno neguje kožu.

puter-za-telo-alba-graeca-apoteka
Ovaj proizvod kupila sam u apoteci Alba Graeca Pharm. U ovoj apoteci moguće je kupiti mnoštvo proizvoda koji oni prave – dnevnu i noćnu kremu za lice, kreme za bebe, grožđana mast, tonik za lice, Doroslovac losion, rusku vodu, pantenol krem… Danas vam predstavljam njihov puter za telo.
puter za telo apoteka alba graeca pharm.jpg

Puter za telo (Alba Graeca Pharm)

Ovaj proizvod smešten je u belu plastičnu teglicu, sa rokom trajanja navedenim na dnu. Boje je slonovače. Ima divnu teksturu, na dodir deluje poput nekog suflea, penasto, vazdušasto. Pri kontaktu sa kožom on počinje da se topi, pa tako omogućava lako razmazivanje.
alba-graeca-apoteka-puter-za-telo
Ovaj puter ne masti kožu ni malo, i to mi se veoma dopada. Koži daje blagi sjaj i instantno je omekšava. Ako imate problem sa grubim kožom na pojedinim regijama, kao što su laktovi i kolena, ovaj puter će vam se dopasti jer čini kožu svilenkastom i mekom.
Ne mogu vam opisati koliko divno miriše! Najviše se oseća kakao, a miris je neverovatno prijatan – dođe vam da smažete čitavo pakovanje. 🙂

Sastav: ši puter, kakao puter, maslinovo ulje, eucerin podloga, ricinusovo ulje

Količina putera koju dobijate deluje nepotrošivo, jer je zaista dovoljno samo malo preparata za veliku površinu kože. Prijatan osećaj i mekoća kože traju satima, dok se miris, na žalost, ne zadržava dugo na koži.  Puter se ekspresno upija. Nakon par minuta možete da se obučete bez bojazni od lepljive odeće. Zato mislim da je odličan za negu tela zimi, jer nema smrzavanja. 🙂
alba graeca puter za telo.jpg

Ovaj puter se pokazao odličnim za negu moje kože tela, koja je normalna, nije osetljiva a zimi ne dehidrira. Ako vam se koža peruta i suši, možda će vam trebati neko jače sredstvo za negu. Za normalnu kožu je ovakva mazalica nakon tuširanja sasvim dovoljna za održavanje vlažnosti i mekoće.
U svakom slučaju, ovaj preparat mi se veoma dopao. Po mom mišljenju nije skup, lepo miriše i neguje kožu, veoma je prijatan na dodir, lako se razmazuje, brzo se upija. A to su otprilike svi moji kriterijumi za dobar proizvod za negu tela. Jedino bih volela da malo porade na ambalaži, jer je prilično jednostavna, a ovaj puter zaslužuje više. 🙂

Cena: 320 dinara
Količina: nije navedena
Gde kupiti: apoteke Alba Graeca Pharm (Beograd) – lista adresa

Da li koristite kozmetiku iz apoteke?

 


POKLON ZA VAS!

Spremila sam vam jedan poklončić, kako biste iz prve ruke mogli da se uverite koliko je zapravo divan ovaj puter za telo. Jedna čitateljka bloga osvojiće set za negu Alba Graeca Pharm!
alba graeca pharm puter za telo pantenol.jpg

U setu se dobija:

  • Puter za telo (ši & kakao puter)
  • Pantenol krem
  • Grožđana mast (vanila)

Mislim da su ovo preparati koji će svakom prijati, i da vredi imati ih u domu. Verujte mi, nema šanse da vam se ovaj puter ne dopadne! 🙂 Ako vam ideja o ovom setu zvuči primamljivo, i volele biste da ga osvojite, potrebno je da uradite sledeće:

  1. Lajkujte Fejsbuk stranicu Mali dnevnik lepote – klik

  2. Lajkujte fotografiju ovog poklona (okačena je na FB stranici)

  3. Tagujte dva Fejsbuk prijatelja u komentarima ispod te fotografije

  4. BONUS: Šanse vam se uvećavaju ako me pratite na Instagramu – KLIK!

Nagradna igra je otvorena za sve čitatelj(k)e sa adresom na teritoriji Srbije. Igramo se do 20. februara, kada će rezultati darivanja biti objavljeni na Fejsbuk stranici bloga!

SREĆNO!!!
❤ ❤ ❤

 

6 thoughts on “Alba Graeca Pharm puter za telo -(s)mazalica iz apoteke + DARIVANJE #3

  1. Obožavam da koristim putere za telo i ovaj mi deluje savršeno tako da bih baš volela da ga isprobam, zaista odlična recenzija! 🙂
    Inače divno darivanje, učestvujem! Ispunila sam sve korake i zapratila sam te na Instagramu – @iammilitza. 🙂

    Sviđa mi se

Postavi komentar