Glambox recenzija – jun 2016.

Sezona godišnjih odmora i putovanja je u toku, a junska GlamBox kutija donosi sve što je za letnju avanturu potrebno. Nežne ruke za zagrljaje, mekane usne za poljupce i osveženje (ili nekoliko njih) u bočici. Pakujte se. Polećemo.

glambox jun 1 recenzija
Full size proizvodi

Summer&Spice krema za ruke
Prvo što sam ugledala po otvaranju kutijice bila je Summer&Spice parfemska krema za ruke sa raskošnim mirisom jasmina. Preslatko pakovanje sa dozerom sadrži 75 ml kreme i nosi naziv #OMG. Krema nije ni u najmanjoj meri masna, lako se razmazuje i upija, a miris je iznenađujuće dugotrajan (tu je i nakon što operete ruke).

Summer&Spice u svom asortimanu imaju još jednu ovakvu kremu – #LOL, sa mirisom tahićanske vanile. Dostupne su u Lilly drogerijama u njihovoj onlajn prodavnici.
Cena: 250 dinara
estar balzam za negu usana 1
Estar cosmetics balzam za usne
Proizvode Estar kozmetike dugo merkam i baš sam se obradovala kada sam saznala da ću se sresti sa jednim od njih u junu. Dobila sam predivan balzam za usne (njih nikad nije dovoljno), sjajnog sastava i fantastičnog mirisa! Ako ste kao mali jeli Pionirove Butter Candy bombone ili ste ljubitelj svega čokoladnog i kremastog, garantujem da ćete biti oduševljeni mirisom ovog balzama.
estar balzam za negu usana
U prospektu je navedeno da sastojci ovog preparata redovnom upotrebom utiču na volumen i ističu konture usana. Proizvođač navodi da je, među prirodnim sastojcima, prisutan specifičan biljni ekstrakt kao i modifikovani peptid koji usnama daju mekoću i glatkoću. Po preporuci se upotrebljava dva puta dnevno.
Cena: 540 dinara

Mini proizvodi

Batiste Dry Shampoo – Original
Mislim da je o Batiste suvom šamponu svaka reč suvišna. Za kratko vreme ovi šamponi postali su miljenici beauty sfere i nadmašili sva očekivanja. Uvek ih imam u kupatilu, ali mala pakovanja za tašnu ne odbijam! 🙂
Cena: 210 dinara
batiste b.u. glambox jun
B.U. in action
Kao i u prošlom izdanju, i u junskom se našlo malo pakovanje B.U. dezodoransa, iz In action linije. Ovaj put je u pitanju Active Release dezodorans, puderastog i osvežavajućeg mirisa. Volim ovakve dezodoranse da imam u neseseru koji nosim svuda sa sobom. Jedan špric i osveženje stiže. 🙂
Cena: 280 dinara za 150 ml
Drugi B.U. proizvod jeste kremasti gel za tuširanje u pakovanju od 50 ml. Miris predstavlja kombinaciju limuna i vanile (zamislite tu divotu).
Cena: 230 dinara za 250 ml
bu in action dezodorans
Multiactiv Snail Skin care krema
Nakon tonirane kreme u majskoj kutiji, ovog meseca Multiactiv se pobrinuo za to da Glam Dame isprobaju jedan jako zanimljiv proizvod. Radi se o gel kremi iz Snail Skin Care linije, koju karakteriše prisustvo filtrata puževe sluzi. Ova kremica sadrži i ši puter, i neverovatno je lagana. Za tople letnje večeri nema boljeg izbora od hidrirajuće (a nemasne) kremice poput ove. Premašila je sva moja očekivanja.
Multiactiv u ovoj liniji nudi i micelarni tonik u pakovanju od 200 ml.
Cena: 100 ml košta 750 dinara
multiactiv snail gel krema

Uzorci

Ziaja uzorci
Hrpa raznovrsnih Ziaja uzoraka okupirala je junsku kutiju, a među njima su gelovi za tuširanje na bazi svile i narandže, dnevna krema sa kozjim mlekom (verovatno njihom najprepoznatljiviji proizvod), noćne kreme – za osetljivu i zrelu kožu, mleko za telo i krema za ruke i nokte.
Sa Ziajom imam odlična iskustva (štaviše, trenutno koristim njhov kremasti gel za tuširanje na bazi arganovog ulja), pa se iskreno veselim isprobavanju ostalih proizvoda. Za kremu sa kozjim mlekom sam čula jako pozitivne komentare.
ziaja goats milk krema
Carroten uzorci
Mislim da je svaka od nas bar jedno leto u životu provela mackajući se poznatim Carroten preparatima za sunčanje. Ovaj put sam dobila priliku da isprobam dva nova proizvoda. U pitanju je Matt Look krema za lice koja poseduje SPF 30 i ne masti kožu (kao što većina krema za sunčanje čini), ali i Magic Tan&Protect krema za pojačano tamnjenje sa SPF 20.carroten krema za suncanje
Wellness breakfast keks
Bambi je obezbedio poklon svim Glam Damama, a po sredi je jedan od njihovih novijih proizvoda. U mojoj kutiji našao se keks sa bademom i mlekom, koji sam odabrala za cheat meal (ili bolje – cheat snack). Uz kafu bez šećera i beskrajno skrolovanje omiljenim stranicama, čini idealan početak lenjog nedeljnog jutra. 🙂

Opšti utisak

Junski Glambox mi se jako dopao – savršena kombinacija potpuno novih i već poznatih proizvoda, prilika da probam još jedan prirodni balzam za usne i predivnu kremu za ruke, lagana krema koja mi je trenutni favorit večernje rutine nege i mnoštvo sitnica za osveženje tela i kose – sve je tu.
glambox jun 1 recenzija 1
Naredna kutija će biti dvomesečna, odnosno obuhvata jul i avgust. Ako poželite da i same dobijete iznenađenje, Glambox možete jednostavno poručiti na njihovom zvaničnom sajtu. A ja sa nestrpljenjem čekam naredno izdanje! 🙂

2 thoughts on “Glambox recenzija – jun 2016.

Postavi komentar